Home>Van Hunnik Professional

Van Hunnik Professional

Als ondernemer heeft u bijzonder veel taken en verantwoordelijkheden. Het beheer van uw wagenpark is daar ook een onderdeel van. Of u nu 2 auto’s bezit of dat het er 100 zijn; in alle gevallen dient u hiervoor handelingen te verrichten die tijd en kennis van u verlangen, terwijl u deze tijd en kennis wellicht zeer goed kunt gebruiken voor uw core business. Actief beheer van uw wagenpark kan u veel kosten besparen als het gaat om in- en verkoop van auto’s; verzekeren, reparatie, onderhoud, banden, brandstofbeheer en niet te vergeten het maximaal benutten van de fiscale voordelen.

Van Hunnik Professional heeft inmiddels een Citroën Business Center in Arnhem. De accountmanager Zakelijke Markt binnen Van Hunnik Professional is uw aanspreekpunt en kan u, onafhankelijk van uw beheersvorm en wagenparkgrootte, een maatgericht advies geven. Niet alleen op het gebied van kostenbeheersing en efficiency maar ook op het gebied van gemak, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.

Onze accountmanager staat u terzijde op het gebied van aanschaf en inruil van voertuigen, bedrijfswageninrichting, leasing, verhuur en schadeherstel. Ook aftersales vragen kunnen wij voor u oppakken. One-stop-shopping is hier het sleutelwoord.

Neem contact met ons op voor meer informatie. 

 

Contact opnemen


  • Peugeot #5008SUV verkozen tot beste nieuwkomer 2018 #AM #Automobielmanagement Kijk op: vanhunnikautogroep.nl/peugeot/ontdek… pic.twitter.com/qyS9pnhJxG
    20 dagen geleden
  • Peugeot #5008SUV verkozen tot beste nieuwkomer 2018 #AM #Automobielmanagement Kijk op: vanhunnikautogroep.nl/peugeot/ontdek… pic.twitter.com/qyS9pnhJxG
    20 dagen geleden
  • Realisatie Cartel Internet en Marketing